Mitt liv som journalist

Nyhetsjournalist, murvel, grävande journalist. Efter 35 år som nyhetsjournalist på både tidningar och tv-bolag, i Sverige och utomlands, har jag flyttat till Halmstad för att få göra det jag gillar bäst; att skriva, fotografera och redigera. Jag jobbar både åt tidningar, företag och reklambyråer. Bland uppdrag som jag lämnat finns: nyhetschef på Hallandspostens redaktion i Halmstad, redaktionschef och ansvarig utgivare på TV4 Öresund och journalist på Expressen. Dessutom nyhetschef på flera TV4-stationer, nyhetsreporter på TV4 Nyheterna i Stockholm och frilansreporter i New York.

En stor uppdragsgivare är tidningen Motorbranschen, tidningen Motor och Dagens Industris mobility-redaktion. Efter många år inom bilbranschen har jag en gedigen kunskap om både sådant branschen bör vara stolt över, men även om de problem som finns. Under 2021-2022 var jag kommunikationsansvarig för SFVF, Sveriges Fordonsverkstäders Förening. Jag ingår också i DN:s riksnätverk. Jag är bra på rek, register och diarier.

I över tio år har jag producerat personaltidningen för Axess Logistics, det största billogistik- och pdiföretaget i Sverige som dessutom har anläggningar i Danmark och Norge. 

Jag har bott i flera städer, bland annat Göteborg, Stockholm, Jönköping, New York, pendlat till Malmö och Uddevalla.

Jag gillar att springa, hänga med min familj och laga mycket mat till många. När vi är lediga reser vi helst, både till natur och stad. Jag trivs bäst när jag har mycket att göra, så när kalendern medger det hoppar jag in som kock på en golfrestaurang i närheten.

Jag har en jur kand-utbildning från Stockholms universitet. Min envishet utmanas när jag tvingar mig själv att läsa fransk skönlitteratur trots att jag inte helt behärskar alla ord. Gamla ordböcker har blivit nya samlarobjekt.

Skrivarbyrån ingår i CreativeX2 AB, som ägs av två kreativa själar, nämligen mig och min man.

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%