Om mig

Efter 30 år som nyhetsjournalist på både tidningar och tv-bolag, i Sverige och utomlands, har jag flyttat till Halmstad för att få göra det jag gillar bäst; att skriva, fotografera och redigera. Jag jobbar både åt tidningar, företag och reklambyråer. Bland uppdrag som jag lämnat finns: nyhetschef på Hallandspostens redaktion i Halmstad, redaktionschef och ansvarig utgivare på TV4 Öresund och journalist på Expressen. Dessutom nyhetschef på flera TV4-stationer, nyhetsreporter på TV4 Nyheterna i Stockholm och frilansreporter i New York.

Min största uppdragsgivare är tidningen Motorbranschen, som mitt hjärta klappar lite extra för. Jag är också med i Dagens Nyheters riksnätverk och lämnar material både till DN print och webb. Eftertraktade jobb är sådana där jag får sätta näsan nära högar av papper och utredningar för att hitta grejen! Det är jag bra på! Och på att ta fram information om människor genom myndigheternas register och diarier.

Jag är född i Göteborg men har bott i Stockholm, Jönköping, New York och dessutom jobbat i Malmö och Uddevalla.

Jag gillar att springa, hänga med mina ungdomar och laga mycket mat till många. När vi är lediga reser vi helst, både till natur och stad. Jag trivs bäst när jag har mycket att göra, så när kalendern medger det hoppar jag in som kock på restauranger i närområdet.

Jag har en jur kand-utbildning från Stockholms universitet. Min envishet utmanas när jag tvingar mig själv att läsa fransk skönlitteratur trots att jag inte helt behärskar språket. Gamla ordböcker har blivit nya samlarobjekt.

Skrivarbyrån ingår i CreativeX2 AB, som ägs av två kreativa själar, nämligen mig och min man.

 

 

 

 

media- och informationsbyrå i Halmstad